OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. Jeg har aldrig danset - kan jeg stadig være med?

Det helt korte svar er: JA
Lidt længere forklaret… Alle kan danse, uanset form, alder eller niveau. Vi har ikke “øvede/nybegynderhold”, da  undervisningen foregår på den måde at – uanset hvilket niveau du er på… vil du få det udbytte af timen, DU skal have. Vi er mestre i at differentiere og har øje på alle deltagere.

2. Jeg er godt nok i dårlig form - kan jeg stadig være med?

Det helt korte svar er igen: JA
Alle kan deltage i undervisningen uanset dagsformen. Du giver, hvad du har, og hvad der føles godt for dig. Undervisningen er sammensat på en måde, så det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan din form er. Vi kan dog garantere, at uanset om du er i super form eller gerne vil forbedre din form, så får du max udbytte af dansetræningen. Du vil opleve, at din kondition, styrke, smidighed og mobilitet forbedres meget hurtigt.

3. Hvad skal jeg have på til træningen?

Tag tøj på du føler dig godt tilpas i og kan bevæge dig i. Nogle foretrækker træningstøj, andre bare almindeligt behageligt tøj. I groovetimerne danser de fleste uden sko. På de øvrige hold danser de fleste med indendørssko – du gør lige, hvad der passer dig bedst! No rules…

4. Hvor er det vi danser?

Vi træner i  Aarhus Arena, Stadion Allé 72, 8000 Aarhus C. Se her
Det er en super lækker dansesal, der ligger i Teams Danmarks lokaler. Du skal gå efter “Sportens Hus Team Danmark/Essa.  Der er omklædningsrum og badefaciliteter, som du kan benytte, hvis du har lyst.

5. Kender alle hinanden, og så kommer jeg der helt alene?

Mange af de nuværende deltagere har været med i flere år, og der er et godt sammenhold. Men du vil ikke få følelsen af at “være den nye i klassen” Det er ikke fordi, alle kender hinandens navne, hvor de bor eller hvad de laver – men på et dansegulv er der sammenhold, og vi er i samme båd. Alle siger hej til hinanden og anerkender hinanden. Indrømmet – vi elsker at danse sammen og dancepartyer er ofte samlingspunktet. Altså, no stress, du kommer ikke ind ad døren og er overladt til dig selv. Vi er der til at byde dig stort velkommen.

6. Hvad det der Easyme betalingshalløj

Easyme er et bookingsystem, hvor man køber/booker sine hold og i nogen tilfælde også events. Når du har købt, får du adgang til en kalender i easyme, hvor du booker dig ind på de hold, du vil deltage på. Der er selvfølgelig noget med at oprette kodeord osv. og er du i tvivl – så er du mere end velkommen til at spørge. Du sender bare en mail til nomi@groovedance.dk eller benytter kontaktformularen under kontakt.

7. Jeg er i tvivl om hvilket abonnement, jeg skal vælge

Det kommer helt an på, hvor ofte du vil træne Der er mulighed både for månedsabonnement og klippekort. Der er 2 forskellige månedsabonnementer. Et hvor du kan komme og danse én gang om ugen på et valgfrit hold. Og et der giver dig fri træning på alle hold. Du kan også vælge et klippekort, hvor du kan træne på alle de hold, du ønsker, og så ofte du vil. For alle tre betalingstyper gælder det, at du kan shoppe frit blandt holdene. Alle hold skal dog altid bookes via easymekalenderen. Den får du adgang til, når du har købt.

8. Hvad med det der facebook, instagram og nyhedsbrev

Facebook: på “Groovedance by Nomi” facebooksiden, kan du se videoer, billeder, informationer og what`s new.
Instagram: “Nomi Kronberg” Profilen er fyldt med sjove reels, videoer og billeder – både privat og i sammenhæng med Groovedance by Nomi. For en mindre virksomhed er det en kæmpe hjælp og du følger både facebook og instagram.

Nyhedsbrev: Her får du bl.a. gratis tips & tricks til lækre dansemoves, styrke- og smidighedsøvelser, invitationer til danceparty, events med gæsteinstruktør og retreats . Vi anbefaler helt klart, at du melder dig til nyhedsbrevet, uanset om du deltager på hold eller ej. Tilmeld dig her.