Tribe of Dancers

Gratis prøvetimer i ALLE hold

Tribe of Dancers - en verden fuld af dans

Elsker du at danse til god musik med lækre, sansende rytmer og mærke dig selv gennem bevægelse, dans og latter. Vil du også gerne have en stærk, smidig og sund krop – så er du kommet til rette sted i vores dansestudio i Aarhus. Vores dansestudio rummer både groove OG andre stilarter inden for dans – tjek vores hold. Alle kan være med – uanset alder, erfaring og træningsniveau.

Tribe of Dancers er ikke kun en danseskole, for vi afholder også flere gange årligt DanceParty som er et kæmpe brag af en dansefest. Og snyd heller ikke dig selv for vores events, hvor du bl.a kan prøve endnu flere stilarter inden for dans – ofte med inspirerende gæsteinstruktører. Ønsker du selvforkælelse og fordybelse på højt plan, så tag med til vores vidunderlige retreat på Samsø – hos Dansebjerg – en hel uge med dans, træning og fællesskab.

Nomi, indehaver af Groovedance og Tribe of Dancers, er en gudsbenådet danser, tidligere benhård elitesportsudøver og har siden 1996 inspireret folk til at tage vare på deres sundhed – gennem dans, fysisk træning og glade fester.

Vi håber, at se dig på dansegulvet!

P.s. Hvis du har lyst – kan du læse om Health benefits of dancing

Danseguf i din indbakke

Tribe of Dancers

Har du lyst til at modtage
gratis tips & tricks
til lækre dansemoves,
styrke- og smidighedsøvelser, invitationer til danceparty,
events med gæsteinstruktør, “Movement “& Danceretreat”
og andet skønt danseguf,
så meld dig til her.
(Du kan altid afmelde dig)